acoperire
telefonie
internet
Internet

Dainet utilizează īn oferirea serviciilor de comunicații de date și voce tehnologia FTTB (Fiber To The Building). Aceasta oferă una din cele mai mari viteze de conectare, broadband, scalabilitate īn dezvoltarea și implementarea unor noi servicii īn viitor, garantarea unei viteze de conectare, cāt și cel mai īnalt nivel de securitate.

FTTB este o tehnologie prin care se poate instala internet prin fibra optică direct la sediul companiei dvs. pentru a livra aproape orice fel de servicii de comunicatii - date, voce și video.

FTTB permite capacități mari de transfer de date și stabilitate īn timp, mai mult decāt oricare alte soluții
concurente, precum cele ce folosesc fire de cupru sau cablu coaxial, HFC/ADSL/xDSL.

De asemenea, FTTB asigură cea mai bună securitate a informațiilor transferate. este motivul pentru care acest tip de conexiune este preferat de instituții guvernamentale, bănci și companii care doresc securitate maximă īn comunicațiile folosite.

In funcție de necesitățile dumneavoastră, vă stăm la dispoziție oferind consultanță de specialitate și sugerandu-vă cele mai bune soluții de conectare pentru orice situație. Suntem foarte flexibili și nu doar la nivel comunicativ. In plus, croim oferta doar pe măsura nevoilor dumnevoastră.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ.

Prin serviciul nostru de suport tehnic, īncercăm să vă oferim cel mai rapid răspuns la problemele dvs, prin
preluarea lor de către persoane care vă pot rezolva īn mod direct sesizările și nu printr-o filieră de persoane
responsabile, adeseori extrem de lentă și vulnerabilă.

De fapt, de cele mai multe ori cānd veți avea o problemă este foarte posibil să fiți contactați de noi īnainte să ne contactați. Cum așa? Sistemul de monitorizare permanentă ne alertează ori de cāte ori apare o problemă cu conexiunea dvs, posibil chiar īnainte să observați, astfel că putem demara īntr-un timp foarte scurt identificarea și remedierea problemei.

Totuși, dacă va fi nevoie să ne contactați, oferim asistentă tehnică permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 telefonic la 021.569.78.59, sau pe e-mail, la adresa suport@dainet.ro.

Pachetele de abonamente

Servicii