acoperire
telefonie
internet
Despre noi

Dainet este în primul rând o companie foarte tânără. Da, poate părea un dezavantaj, însă cei ce au pus bazele companiei sunt antreprenori conștienți că experienta echipei, modul în care este structurată sau procesele de funcționare, pot surmonta cu ușurință acest lucru. Pe de altă parte avantajele ce decurg din ‘tinerețea noastră’ nu sunt deloc de neglijat. Deschiderea către noi tehnologii și rapiditatea în adoptarea lor, atitudinea proactivă, flexibilitatea sunt doar câteva.

Am ales să furnizăm servicii de telecomunicații în special segmentului de business din mai multe motive, însă unul este poate cel mai important. este segmentul în care de cele mai multe ori calitatea face diferența și nu cantitatea, segmentul în care prețul nu este totul. Ceea ce vrem este să răspundem necesităților dvs. de comunicare prin cel mai bun raport calitate-preț. Nu înseamnă că nu putem oferi cel mai bun preț, dar el ascunde deseori un compromis pe care nu ne dorim să-l facem. Credem că dezvoltarea unei companii puternice trebuie să se bazeze în primul rând pe parteneri de încredere, capabili să se adapteze și să inoveze.

Pentru multe companii extinderea accelerată pe care o cunoaste internetul prin fibră optică si facilitățile pe care le aduce acesta, reprezintă atât o ocazie de a achiziționa si implementa noi tehnologii, cât și de a regândi anumite procese depășite, încât acestea să tină pasul cu cele mai bune practici comerciale și să optimizeze costurile.

Indiferent de mărimea companiei dvs. și de solutiile de comunicare pe care doriți să le implementați, membrii echipei noastre, cu o experientă de peste 10 ani în domeniul telecomunicațiilor, vor găsi cea mai optimă cale în a le realiza. În acest context, Dainet iși asumă rolul de a furniza si administra necesitațile dvs. de comunicare, prin care afacerile companiei să poată prospera.

Credem că dincolo de pregătirea echipei tehnice, de capacitatea colegilor de la vânzări de a analiza și a oferi un pachet de servicii, ceea ce ne diferențiază este nu doar dorinta de a vă arăta că avem soluții ci și că sunt cele mai potrivite.

Fără a vă constrânge la contracte pe termen lung, vă oferim flexibilitatea de care orice companie are nevoie, astfel încât atunci când cerințele Dvs. se modifică, să puteți face orice schimbare necesară într-un timp foarte scurt.